Međimurje Press
Festivali

Predstavljamo sudionike Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić”

KRISTINA GITA KAVRAN

Diplomirana životno socijalna savjetnica u zdravstvenoj pedagogiji i savjetovanju, talentirana  i svestrana osnivačica “KAGITA AKADEMIJE” https://kagita-akademija.hr/o-akademiji/ karizmatična je Kristina Gita Kavran. Prvo što će za sebe reći da je  ovisnica o glazbi u svakom njenom sadržaju.

Zahvalnost je za nju čudesna riječ jer upravo dobivene talente smatra svojom snagom kojom može ostvariti svoju autentičnost te dati doprinos ovom svijetu čineći ga barem malo boljim ili ljepšim mjestom na planeti. Glazba već dugo u njenom životu  zauzima posebno mjesto no vjeruje da tek dolazi ono najbolje što može dati.

Božanstvenog glasa ali stasa možemo ju gledati u spotu nove međimurske himne, “Međimurje, tak mi fališ” jedna joj je od najljepših pjesama – za koju s ponosom kaže da je neprocjenjivo sretna što je sudjelovala u projektu.

Kao autor glazbe i stihova kaže da je za nju kreativno izražavanje jedinstveni izvor sreće – anti stres terapija. Ljubav prema glazbi i pisanju razvija i izražava od ranog djetinjstva, uvjerena – kad radiš srcem samo tada  ubireš plodove. Nit vodilja u stvaranju glazbe za Kristinu Gitu je srce publike i iskrena emocija. Potpuna i nesebična posvećenost  temelj su svakog njenog stvaranja i djelovanja.

BRANIMIR ČULINOVIĆ ANGELLO

Branimir je profesionalni glazbenik, rođeni Čakovčanac. Svirao je u mnogim bendovima, ali i kao one-man band. Tijekom glazbene karijere prošao je čitav svijet, a najljepše uspomene nosi sa svirki na sa mnogobrojnim kruzerima.

Na ovogodišnjem MEF-u sudjeluje sa kantautorskom pjesmom “Međimurje naše” za koju kaže da će se dopasti domaćim slušateljima.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja