Međimurje Press
Festivali

Predstavljamo sudionike ovogodišnje 19. Međimurskog festivala

TENA VODOPIJA

Pjevanje je njezina prva ljubav i njime se bavi otkad zna za sebe. Tena Vodopija o sebi će reći kako je najiskrenija kada pjeva. U svakom drugom poslu prisutan je stres, ali u glazbi toga nema.

Čekala je puno godina da, kako kaže, sazrije vokalno, karakterno i profesionalno, a kao kruna njezina rada na sebi je i nova glazbena suradnja s virtuozom Matijom Dedićem, prava poslastica za uši.

Iako je Tena dobro poznata kao jazz pjevačica, izvrsno plovi i pop vodama, a njezina energija te osebujan karakter definitivno je izvlači iz okvira standardnog jazza i koketira s ozbiljnim pop izričajem.

Walter Neugebauer

Bez obzira na godine još uvijek je pun životne i rokerske energije i spreman je to podijeliti sa svojom publikom.

Iza njega nalazi se više od 50 godina rokerske karijere i jedan je od prvih hrvatskih rock pjevača koji je ostvario značajnu karijeru i na inozemnom tržištu nastupajući u njemačkim i američkim klubovima. Sa svojim sastavom The Cadillac nastupa već više od 40 godina, a odnedavno svoje rokerske nastupe priređuje u klubu na zagrebačkom Ribnjaku.

Za sebe Walter kaže da je sretan čovjek koji se cijeli život bavi nečim što voli, a to je glazbena umjetnost. Kako kaže, nikada nije svirao po svadbama niti je pjevao što mu nije pasalo, samo za novac. Uvijek se bavio samo rock`n` rollom.

-Veseli me nastup u gradu gdje sam bio međimurski zet i pozdravljam sve svoje prijatelje i fanove, najavio je svoj nastup Wakter.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja