Prvi dan Forestlanda

Kad je u petak točno u podne lupio prvi “beat” kanadskog mladog DJ-a Jonas Lovea Forestland je mogao početi. Za ovaj odličan festival u Međimurju završen je prvi dan i to kakav dan!

Preko četiri tisuće partijanera, rasplesanih, nasmijanih je gotovo kao jedno skakalo, plesalo i partijalo na najveće hitove ponajboljih regionalnih i svjetskih DJ-a. Kako je padao mrak tako se punio i Forestland, predivna, skrivena livada okružena poljima, šumom i prirodom.
Yaksa iz Tokia, Flash Finger iz Hong Konga, Lawrence Apaga iz Nizozemske, Avadox iz Slovenije, Arien iz Dragoslavca i kao najveće ime Mark Sixma, veliki nizozemski producent i trance glazbenik rasturili su tisuće i tisuće u Brezju.
“Večeras je bilo odlično, vrata su se otvorila i mi smo još završavali i ušminkavali cijeli Forest” započinje Krešo Biškup iz organizacije. “Forestland je malo kasnio zbog lošeg vremena, ali nadoknadili smo to vatrenim slavljem i odličnom atmosferom u petak. Ni mi ne možemo vjerovati kako je to predivno izgledalo vidjeti toliko tisuća ljudi na ovakvom festivalu u Međimurju.”
Forestland se nastavlja večeras kad u Međimurje dolazi Zonderling i Steve Allen, dvojac koji će rasturiti podijem na glavnoj pozornici. Iz Makedonije stiže velika nadolazeća regionalna zvijezda Galoski, iz Virovitice dvojac Radiology, Timo G, Dekova, Miloš Stankić i mnogi drugi.
Ulaznice samo za subotu po 60 kuna potražite na ulazu na Forestland. Vidimo se!
(Krešimir Biškup)
Photo: Forestland
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*