medjimurjepress@gmail.com

Pune ruke posla za Vladimira Košira Tonku

Dječji festival Mali MEF prerastao je u respektabilnu manifestaciju uz sada već primljena pismena priznanja domaćih i stranih glazbenih institucija za visoke estetske vrijednosti i originalan koncept te doprinos razvoju međunarodne kulturne suradnje u oblastima glazbene i scenske umjetnosti.

I nadolazeći 14. po redu, priprema se pomno, uz očekivano veliki broj prijava. Po prvi puta festival će se održati 31. srpnja na prostoru Atrija Starog grada u Čakovcu u sklopu Porcijunkulovog 2019.

Kao i prehodnih godina sve je veći boj autorskih pjesama namijenjenih dječjem uzrastu, a izvođači dolaze iz gotovo svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Uz Sloveniju tu su pjevači iz BiH, raduju prijave iz Splita, Rijeke, Zagreba, Osijeka – rekao nam je umjetnički direktor Vladimir Košir Tonka. Kvaliteta skladbi sve više dolazi do izražaja i ove godine možemo reći da ćemo imati sjajne autore i izvođače koji će se natjecati za veliki Grand Prix.

Iako u sjeni drugih događanja za Porcijunkulovo, Mali MEF  sve je značajnija manifestacija u glazbenoj ponudi ovog cjelokupnog višednevnog događanja u Čakovcu.

(t)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*