Međimurje Press
Festivali Zanimljivosti

Punoljetnost Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić”

Organizacijski odbor 18. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” na svojoj FB stranici (https://www.facebook.com/MedjimurskiFestival/) prije četiri dana objavio je da se zbog loše epidemiološke situacije na području Međimurske županije te mjerama Nacionalnog stožera, ovogodišnji festival koji se trebao tradicionalno održati 29.studenog odgađa. Planirano prema kraju godine ili ako će i tada biti nemoguće, onda na prigodnom organiziranom hapenningu dodijeliti će se ovogodišnje nagrade prema rezultatima kojeg će prezentirati članovi žirija.

Naime, ovih dana na tržište je izašao novi 18-ti kompilacijski festivalski CD, a radio postaje počele su emitiranjem pjesma.

Kao što je poznato, popularni MEF je trebao proslaviti ove godine svoju punoljetnost u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Kako to nije moguće, krajem godine planira se pred dozvoljenim brojem ljudi održati prigodni skup koji će verificirati važnost jednog među važnijih hrvatskim festivalima zabavne i pop glazbe.

Organizacijski odbor zahvaljuje svim izvođačima i autorima, produkcijskim kućama, koji su i ove godine, usprkos koronavirusu, uložili maksimalni trud da pošalju pjesme i sudjeluju na Međimurskom festivalu „Ljubo Kuntarić”. Festivalu koji je godinama radio na tome da bude platforma za glazbenu suvremenu kajkavštinu i dovodio na scenu uz međimurska i velika imena hrvatske glazbe. Festivalu koji je afirmirao i promovirao na bilo koji način Međimurje, Čakovec, ne samo na glazbenoj karti Hrvatske već i inozemstva.

Vezano uz 18 godina djelovanja, odlučili smo se da ovih dana reipretiramo neke od festivala snimljenih od strane HRT-a, ali i pustimo nekoliko značajnih spotova snimljenih nakon održanih festivala, ali i novih, ovogodišnjih pjesama.

Sve možete pratiti na našoj FB stranici: https://www.facebook.com/MedjimurskiFestival/

(td)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja