Međimurje Press
Festivali Showtime

Reakcije sudionika i gledatelja na ovogodišnji Međimurski festival “Ljubo Kuntarić”

ORGANIZATORI FESTIVALA  I DVA DANA NAKON FESTIVALSKE VEČERI PRIMAJU ČESTITKE, A IZDVOJI SMO NEKE OD NJIH…

Čestitke organizatorima na održavanju festivalske tradicije u ovo pandemijsko vrijeme, ali i vrhunskoj organizaciji. Od srca čestitam svim laureatima i dobitnicima Grand Prix-a MEF – Međimurski festival ETNO DUO Goga i Željko. Zaista je bila privilegija uručiti Vam zasluženu nagradu za skladbu Najlepše senje! Ovakvim događajima, Čakovec je na europskoj karti festivala i to s pravom. Doprinos je to činidbe koju je kroz godine ostvarivao MEF u okvirima popularne glazbe, upravo zahvaljujući entuzijastima koji neumorno potpisuju projekt već 19. godinu za redom. Vidimo se na jubilarnom, 20. u svibnju 2022.! #MEF #festival #SrednjaškolaČakovec

Gradonačelnica

Ljerka Cividini

……………………………………………………………………………………………………….

“Pjesma za prijatelje”, https://youtu.be/Ia4DOhbfItg , izvedena je uživo na festivalu MEF 2021. i uvrštena na CD u izdanju Croatie records. Hvala organizatorima festivala, hvala bendu i svima na sceni i u back stage-u.

Veliko hvala publici na podršci!!!!

Čestitke nagrađenima i čestitke baš svima kolegicama i kolegama koji su nastupali, napisali i komponirali pjesme.

Srećko Krištofić

……………………………………………………………………………………………………..

Dragi MEF-ovci,

ovim putem željela bih se zahvaliti organizatoru, žiriju, orkestru, voditeljskom paru, Roki koja me šminkala, svima u back stage-u, kao i osoblju hotela Park.

Osim što ste uvrstili moju pjesmu na festival i nagradili moju interpretaciju, što je samo po sebi nezaboravno, sudjelovanje na svojem prvom festivalu u životu pamtit ću prvenstveno po iznimnoj ljubaznosti i susretljivosti svih ljudi s kojima sam bila u doticaju.
Taj osjećaj dobrodošlice ono je što će moj dan u mojem sjećanju činiti posebnim.

Velika hvala g. Rajko Dobošić na strpljivom objašnjavanju što i kako, g. Rodigeru koji me tretirao kao da surađujemo sto godina. Hvala ti, Filip Vincek što si iskreno brinuo o tome odgovara li mi tvoja (vrhunska!) pratnja na delikatnom rubatu i hvala svima u orkestru što su me tako lijepo primili i ispratili.
Posebno sam bila dirnuta najavom moje osobe i moje pjesme koju je sastavila gđa Mateja Gošćiej. Mislim da je bila vrlo lijepa, vrlo osobna i sigurno je nadahnula moju izvedbu. Hvala još jednom. Ne sjećam se cijelog teksta ali se sjećam kako sam se osjećala!

Hvala stručnom žiriju na prekrasnoj nagradi i gđi Blanka Tkalčić i gdinu Darku Golubiću na doista lijepim riječima pohvale za pjesmu. I potvrda i poticaj za daljnji rad su neprocjenjivi.

Hvala svim sudionicima na divnoj atmosferi, dobroj zabavi i podršci.
Upoznala sam krasne ljude i stvorila osnove za nova prijateljstva. Bolje ne može.

Nadam se da ćemo se uskoro opet sresti i da će i taj susret biti ispunjen pjesmom!

Srdačan pozdrav,
Iva Matijević

………………………………………………………………………………………………..

I ove godine sudjelovao sam na prekrasnom 19 Međimurskom festivalu “Mef” Ljubo Kuntarić u Čakovcu sa svojom pjesmom “Stari mlin”. Zahvaljujem organizatoru, žiriju, HRT-u i svim sudionicima na lijepom glazbenom druženju.

fra. MIROSLAV PETRAC

………………………………………………………………………………………………..

Prvi puta bila sam na Međimurskom festivalu. Sjajna dvorana, ambijent, ljubaznost publike prema svim izvođačima. Najugodnije sam iznenađena izvedbama i festivalskim orkestrom. Jedva čekam da sve još jednom odgledam na televiziji.

Sanja Gotal 

………………………………………………………………………………………………..

Prekrasno. Ni predugo ni prekratko. Osjećaj nakon festivala odličan. Možemo se ponositi što će i hrvatska javnost vidjeti što mi Međimurci radimo.

Ivana Klobučarić

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja