Šesnaest novih skladbi u modernom međimurskom štrihu

Autohtono Međimurski na 16. Međimurskom festivalu „Ljubo Kuntarić”

Spektakl uz kamere HRT-a na pozornici Sportske dvorane u Orehovici 16.studenog od 19 sati 

Šesnaest novih pjesama kajkavskog izričaja i modernih aranžmana uz festivalski orkestar, obilježiti će ovogodišnju festivalsku večer na šesnaestom Međimurskom festivalu “Ljubo Kuntarić” u Orehovici.

Pomno izabrani izvođači i skladbe koji nude  potpuno novu festivalsku produkciju posvećenu MEĐIMURJU i ljubavi prema kraju između Mure i Drave, ostavit će neizbrisiv trag u hrvatskom glazbenom opusu.

Šesnaest vokalista među kojim i sedam Međimuraca, uz niz istaknutih hrvatskih autora glazbe i aranžmana, uz kamere HRT-a, odaslat će u Hrvatsku najljepše međimurske pjevne razglednice.

Međimurski sjaj”, “Dobro jutro Međimurje”, “Međimurska voda sveta”, “Japa moj”, “Ptičeki se ženiju”, “Večer uz Dravu”, “Samo senja”, „Međimurski nocturno”, samo je dio naslova koji će zasigurno dugo trajati na radio postajama.i van Međimurja, a neke od njih biti kandidirane i za Porin..

Najavljen je i atraktivan show program u kojem ćemo se prisjetiti na hitove jednog od najpopularnijih međimurskih bendova ikada, DEMONA.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*