Međimurje Press
Festivali

Ultra festival u Splitu odgođen drugu godinu zaredom!

Joe Bašić o Ultri 2022.: ‘Uvjeren sam da će pandemija biti pod kontrolom, a mjere poput COVID putovnica dio naše priče’

Da Ultra Europe festival nije odgođen drugi put zaredom, protekli vikend Split bi opet bio svjetski centar zabave. Da će to ipak biti dogodine, ali i dalje pod posebnim mjerama, smatra organizator Ultra Music festivala Joe Bašić koji je za radio Ultra Split rekao i da DJ-evi u međuvremenu vrijedno rade u studijima.

‘S obzirom na sve što se događa u svijetu, mislim da ćemo svakako iduće godine ponovno vratiti Ultru u Hrvatsku. Uvjeren sam da će pandemija biti pod kontrolom i da će ove mjere, COVID putovnice, testiranja i ostalo biti dio naše priče, ali će omogućiti da ipak održimo festival’, rekao je Bašić za Ultru Split, radio koji svira hitove koje voliš.

Pandemija je i ove godine pomrsila planove za festival, ali već su u tijeku intenzivne pripreme za 2022.

‘Svakako ćemo posvetiti veću pažnju oko samih gostiju koji dolaze, mjere će igrati veliku ulogu. Uvjeren sam da će se kroz ovu godinu sve države svijeta pripremiti za takav život, COVID-a se nećemo riješiti nego ćemo morati učiti živjeti s njim. Mi kao organizatori najvećeg festivala na svijetu – Ultre imamo mogućnost pripremiti sve na nivou koji će omogućiti dolazak tog velikog broja ljudi ponovno u Split.’

amm-all market media

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja