medjimurjepress@gmail.com

“Franjino srce”

DVOJAC NAGRAĐEN NA 17. MEĐIMURSKOM FESTIVALU FRA. MIROSLAV PETRAC I SKLADATELJ TONI ETEROVIĆ (DOBITNIK OVOGODIŠNJEG PORINA), PONOVNO JE UDRUŽIO SNAGE I SNIMIO PJESMU POD NAZIVOM “FRANJINO SRCE”

Fra Miroslav Petrac povodom izlaska pjesme rekao je:

“Dragi štovatelji sv. Franje i prijatelji nas franjevaca s Kaptola, kao što znate 22. ožujka 2020. Zagreb i okolicu pogodio je jak potres, te su stradale mnoge obiteljske kuće, zgrade, sakralni objekti, među kojima i naša crkva i samostan. Po procjeni stručnjaka oštećenja su brojna i teška.

Obnova će biti dugotrajna, a financijski troškovi veliki. Sa nekoliko svoje subraće i producentom Tonijem Eterovićem došli smo na ideju da se u našoj stradaloj crkvi sv. Franje snimi video spot uz moju pjesmu „Franjino srce“. Tom pjesmom utječemo se našem sv. Ocu Franji da nas zagovara kod Gospodina našega Isusa Krista. U realizaciji projekta svoj doprinos je dala Glazbena udruga Arija; Toni Eterović svojim umjetničkim sviranjem, Ivica Ferić koji je sve to zabilježio kamerom i Dražen Čuturić koji je smontirao video, kojima se zahvaljujemo.

POMOZIMO U OBNOVI CRKVE I SAMOSTANA SV.FRANJE U ZAGREBU NA KAPTOLU ŽIRO RAČUN ZA OBNOVU CRKVE I SAMOSTANA NAKON POTRESA Franjevački samostan, Kaptol 9 , Zagreb IBAN: HR2723600001502750171 SWIFT: ZABAHR2X

VIDEO

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*