Glazbena događanja u organizaciji HDS-a

Kreću isplate…

Isplate autorskih naknada za prava mehaničke reprodukcije, ali i iznosi od digitalnih glazbenih servisa te naknada prikupljenih iz inozemstva, tijekom travnja naći će se na vašim računima. Svoje specifikacije, kao i dosad, uskoro ćete moći provjeriti putem online usluge Moj profil

I hrvatski autori uz Jarrea i europske kolege

Iako je stanje još uvijek daleko od idealnog, europski autori gotovo svakodnevno, metar po metar, napreduju prema svom cilju: boljoj zaštiti i pravednijoj raspodjeli naknada za korištenje kreativnog sadržaja online. Vrlo važnu “frontu” drži začetnik elektronske glazbe i predsjednik CISAC-a, Jean-Michel Jarre, koji je nedavno ujedinio svoje europske kolege.

“Od tišine do glazbe” na turneji Hrvatskom

Zagreb, Petrinja, Višnjan, Umag, Virovitica, Split i to samo u mjesec dana?! Za hrvatske prilike, raspored na kojem bi pozavidjeli i mnogi etablirani bendovi, no predstava “Od tišine do glazbe”, uz potporu HDS ZAMP-a tu ne planira stati. Pročitajte što još očekuje ovu predstavu koja educira i nasmijava publiku širom Hrvatske…

Edukativne radionice HDS ZAMP-a

HDS ZAMP nastavlja seriju svojih edukativnih radionica za svoje članove, autore i glazbenike. Uz INTRO na šibenskoj Kulturaljci i za zagrebačke studente MPA akademije, tribina “Iz prve ruke” izazvala je velik interes glazbenika koje je zanimalo kako dospjeti u medije i ostati tamo.

Glazbena Gallerija – preporuča Zlatko Gall!

Poznati hrvatski glazbeni i gastro kritičar, Zlatko Gall, odnedavno u svojoj “Glazbenoj Galleriji” na stranicama HDS ZAMP-a preporuča savršena mjesta s odličnom ugostiteljskom ponudom upotpunjenom glazbom koja stvara savršenu atmosferu. Više pročitajte ovdje.

Reper to(v)ar – kolumna Saše Antića ekskluzivno na autori.hr

Kolumna “Reper to(v)ar” Saše Antića i sudska saga o pjesmi “Mater” proteklih su tjedana bile u središtu pažnje domaćih medija, a prvi put ste je, naravno, pročitali upravo kod nas! Novo izdanje njegove kolumne nije ništa manje zanimljivo, a kad ste već tamo, proučite i ostali sadržaj kojeg vam nudi stranica autori.hr

Moja pjesma

Pjesme FlyeraDetouraŠime JovanovcaMetkaIvane Plechinger i Kiće Slabincaprošlog su mjeseca predstavljene u emisiji “Moja pjesma” u zajedničkoj produkciji HDS ZAMP-a i CMC televizije. Na linku ćete pronaći sve epizode dosad emitiranih emisija.

sinkOpa: Side Project i Fluentes

Redovna rubrika sinkOpa na stranicama HDS ZAMP-a predstavlja zanimljiva mlada autorska imena koja itekako imaju što za poručiti. Ovog puta predstavljamo nositelje nove elektronske generacije, Side Project, i slavonske pop rock snage, Fluentes.

 (HDS)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*