Kad ti djevojka pomuti razum, nastane pjesma Očaran

Dvadesetjednogodišnji glazbenik, Filip Pintar, potaknut osobnim iskustvima, ali i iskustvima svojih prijatelja, odlučio je napraviti pjesmu za sve mladiće, koji su barem jednom bili očarani onom jednom posebno djevojkom, ali i za sve te djevojke, zbog kojih nastaje „kaos u glavi“. 

Proteklih mjeseci sam prolazi kroz razne situacije s curama, a u razgovorim s frendovima sam shvatio da i oni prolaze kroz slična iskustva. Uvijek se nađe ona jedna cura koja ti zamuti razum i očara srce pa je pjesmu došla sasvim prirodno. Ako je suditi po situacijama u kojima su se našli moji frendovi, a i ja osobno, čini mi se da bi moji vršnjaci ovu pjesmu mogli doživjeti kao svoje iskustvo, da ne kažem himnu. – uz smijeh objašnjava Filip. 

Filipa Pintara smo imali prilike najbolje zapamtiti kroz njegove, do sada najuspješnije, singlove “Ti si dar s neba” i „Blago svijeta“, koji su nedugo nakon objavljivanja osvanuli na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. 

Glazbu i sthove za pjesmu i ovaj je put napisao u suradnji s Malekom, autorom s kojim surađuje gotovo na svim svojim pjesmama, a za aranžman je zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Decentnim pratećim vokalima singl je začinila Elma, frontmanica sastava FilmMusicOrkestar, a posao masteriranja Filip je prepustio danskome producentu Fredu Milleru, koji je značajno doprinio završnome zvuku pjesme.

Očaran” prati zanimljiv i ne baš uobičajeni lyric video, ispunjen scenama koje dodatno pridonose atmosferi pjesme. Za ovaj interesantni video uradak zaslužan je redatelja i snimatelja Duje Miliša. 

Ovo je moj prvi lyric video i mogu reći da sam ponosan na Duju, jer je napravio baš ono što sam zamišljao pa čak i bolje. Uspio je dočarati upravo ono o čemu pjesma govori i napraviti video koji,  bez obzira što je riječ o lyric videu, poželim ponovno pogledati. Zahvalan sam svima koji su sudjelovali i dali svoj pečat u ostvarenju ove pjesme. – nadodaje Filip. 

Pjesmu poslušajte na https://youtu.be/2ELzx7tdlXE

STAR MEDIA

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*