Međimurje Press
Glazba

Kate Bush je nova Konstrakta!

Već drugi tjedna zaredom najveća tema je veliki povratak Kate Bush i pjesme “Running Up That Hill” koju je Netflixova hit serija Stranger Things ne samo vratila na ljestvice, nego postavila na pijedestal slušanosti što ni u svoje vrijeme 1984. nije bila, a u nešto manjoj mjeri to se dogodilo i kod nas pa je pjesma 12. najslušanija, kaže Billboard Croatia.

Još početkom tjedna, tužna vijest je stigla, preminuo je jedan od osnivača kultnih hard rokera Bon Jovi – Alec John Such, imao je 70 godina. Počivao u miru.

Da radimo životnu nagradu komunikatora, dobio bi ju Snoop Dogg. Snoop zna biti glavna vijest ma koliko god to realno bilo nebitno. Ovaj put je objavio kako je dignuo plaću svom osobnom motaču jointa i to je pomelo internet. Ako te već nije pomelo, tu je link.

Nakon što je prošle subote Maksimir napunila duhovni spektakl koji je popratilo 50 tisuća ljudi, pitao sam našeg drugog izvođača inspiriranog Isusom, J.R. Augusta, da li bi nastupao na takvom okupljanju. Intervju.

Možda još stignete na J.R. Augusta u sklopu programa Ljeto u MSU večeras, a večeras su i Brkovi u zagrebačkoj Hali i Konstrakta na riječkom Student Dayu. Više u kalendaru događanja koji je dupkom pun.

Recenzija tjedna je novi album Tidal Pull. Recenzirao je Siniša Miklaužić i kaže kako  je to veliki indie rock bend kakav Hrvatska još nije imala. 5/5.

Probrao sam i ovotjedne nove singlove s naših prostora, deset je domaćih / regionalnih singlova koji su osvojili pažnju, a pravilo je samo da je singl objavljen u zadnjih desetak dana, dostupan na YouTube-u i da sadrži nešto uzbudljivo, nešto izvrsno u sebi. Ovaj tjedan Ispod pulta su mladi i veliki regionalni pop potencijal Amna, riječki rokeri The Black Room, tu su Djeca!, breljanski Ischariotzcky, Murtićeva Mimika Orchestra, novi bend novog predsjednika HGU-a Ministranti, underground kolektiv Pater Papula, riječki The Siids, Vizelj i jedini reper ovog tjedna Wajz. Preslušaj i odaberi favorita!

NOAIR je nakon dvije godine prodisao, ima singl tjedna “Love Indifferent”.

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

  • RockLive Festival, 28.7. – 31.7.2022., Kampus, Koprivnica, još 7 kodova

KISS, The Cure i Sting (sve Zagreb) promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

Normaliziraj odgovoriti “ne” bez previše objašnjenja!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja