medjimurjepress@gmail.com

Kryder stiže na zimski Forestland!

Iz Londona i Engleske stiže nam dosad vjerovatno najveće DJ ime! Naime, na zimskom Winterstory of Forestland nastupit će Chris Knight poznatiji kao Kryder. Engleski DJ na Forest stiže s velikih svjetskih festivala poput Tomorrowlanda, Ultre, Electric Love i mnogih drugih u Čakovcu će priuštit nezaboravnu noć uoči Božića 2018.

Kryder svoj DJ put zna još od mladosti u Manchesteru i nastupa u brojnim klubovima. Kao jedan od najobećavajućijih DJ-a mlađe generacije Kryder slijedi svoje dječačke snove i nakon godina rada, produkcije i nastupa stvara svoje ime i upisuje se na svjetsku kartu vrhunskih umjetnika. Proboj mu je 2013. osigurao single s Axtone Recordsa “Aphrodite” i najavio strelovit uspon. Support mu pružaju i artisti poput Steve Angella, Fatboy Slima, Axwella, Boba Sinlcaira i mnogih drugih, a u 2018. Kryder je pokreće i svoj label Kryteria Records, nadopunu na uspješan podcast Kryteria Radio Show. Njegov drugi label Sosumi records posvećen je mladim umjetnicima kojima daje i PR i marketinški support te platformu za stvaranje.

Top 100 DJ i producent u 2018., Kryder je svakako ime koje će zadovoljiti i najveće ljubitelje elektronske glazbe, dok će njegov nastup biti nezaboravan.

Zimski Winterstory of Forestland uz support HEP-a i bonbona zapalit će Čakovec 22. prosinca u velikoj dvorani Graditeljske škole, a uz Krydera očekuje nas i zanimljiv program te još nekoliko međunarodnih DJ imena, kao i naši rezidenti i artisti.

(K.Biškup)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*