Međimurje Press
Glazba

Male doze ljubavi, sastojci su za ljubav!

Počet ćemo tužno da bi mogli završiti u sretnijim tonovima. Ovaj tjedan nas je napustila legenda Indexa i osnivač Korni grupe, Kornelije Kovač. Ostavština je ogromna. Počivao u miru.

Nekoliko je filmova najavljeno kroz tjedan, ali nijedan nije dobio pažnje kao Whitney Houston i njezin biopic “I Wanna Dance With Somebody” koji dolazi u kina ove jeseni. Najava.

Tko kog koristi Instagram i Tik Tok zna ovu stvar. Ove je godine dosegla i globalni broj jedan. “Love Nwantiti” je internet senzacija, a iz Nigerije se javio sam autor senzacije CKay, usred priprema za turneju, izvojio je malo vremena. Ovdje je mojih 10 minuta o “Love Nwantiti”.

Najave kao najpoželjniji sadržaj. 

1) Hladno pivo rasprodalo je (mali) Dom sportova, i dodali su još jedan dan. Najava.

2) Kruder & Dorfmeister vraćaju se u Zagreb, ovaj put s retro nastupom “1995” koji prati vizualna priča. Ovo se ne propušta, sredili i fanclub.

3) Nizozemska Amy WInehouse, odnosno Sharon Kovacs, vraća se u Tvornicu sljedeći vikend. Skrolaj niže za fanclub ulaznice.

A šta nam je s albumima bilo protekli tjedan? Recenzirali smo jedan od alternativnih albuma godine s najčudnijim nazivom “Dragon New Warm Mountain I Believe In You” Big ThiefPročitaj.

Neopsihodelične Slovence Haiku Garden smo uvrstili Ispod pulta, ali uz singl, objavili su i album “Loose Contacts / Tense Present” koji je recenzirao Siniša Miklaužić. Pročitaj.

Selekcija singlova, i to onih s naših prostora, u formatu Ispod pulta predstavlja prvu damu repa na Balkanu Mimi Mercedez, slovensku neo psihodeliju Haiku Garden, veliku uzlet TTM-a, Gender Reveal Party Ivana Grobenskog, INSAN s Više manje zauvijek i novi projekt CODE 369. Preslušaj i odaberi favorita!

Singl tjedna: Mladi kantautor Grgur Višić priča priču o izgubljenom gospodinu “Gentleman Luzer“.

 fanclub (20% popust) na partnerske koncerte:

Kovacs, 25. rujna, Tvornica kulture, Zagreb
20 promokodova (“muzikahrfanclub”) preko Entrio sustava – direktni link

Kruder & Dorfmeister, 1. listopada, Velesajam, Zagreb
20 promokodova (“muzikahrfanclub”) preko Entrio sustava – direktni link

The Cure i Sting u Zagrebu promokodovi su rasprodani.

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 promokodova po koncertu.

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja