Međimurje Press
Glazba

Marko Kutlić u novoj pjesmi “Poleti ptico” isprepliće lepezu emocija!

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, Marko Kutlić, nakon uspješnog singla “Budiš me” predstavlja novu pjesmu – “Poleti ptico”. Ovu upečatljivu i energičnu pjesmu prati istoimeni video spot u režiji Antonija Davida Perine.

Markovu djevojku u spotu je utjelovila Tena Belčić, a čitava radnja videa dala je posebnu emociju pjesmi. “Atmosfera u spotu i odlična gluma Tene Belčić savršeno oslikavaju lepezu melankoličnih emocija koje donose melodija i tekst pjesme. Moram pohvaliti cijelu ekipu koja je radila na videu i pjesmi jer stvarno su se potrudili i napravili odličan posao”, kaže Marko.

Autor glazbe singla “Poleti ptico” je sam Marko Kutlić, na tekstu je radio Aleksandar Čubrilo, dok produkciju i aranžman potpisuje Antonio David Perina. “Ovu pjesmu, kao i svaku drugu, različiti će slušatelji različito doživjeti, a ljepota muzike je u tome što su svi u pravu. Bijeg od istine, otpuštanje emocija, suočavanje s porazom, opraštanje i novi početak motivi su koji se neodoljivo isprepliću kroz pjesmu šaljući snažnu poruku o slobodi čovjeka. Aleksandar Čubrilo je autor ovog odličnog teksta, a Antonio David Perina napravio je aranžman s kojim je pjesmi udahnuo neki novi život i s kojim sam baš zadovoljan. Raduje me što će ova pjesma postati dio mog repertoara, jer na svojim koncertima izvodim obrade sličnog karaktera”, dodao je Marko.

“Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” te “Budiš me” samo su neki od hitova kojima je Marko Kutlić osvojio obožavatelje. Svakim novim singlom oduševi publiku i struku, a u posljednjih nekoliko godina dobio je nekoliko priznanja te je nastupao diljem Hrvatske.

Foto: Silvia Maria Franov

(Cepelin Media)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja