medjimurjepress@gmail.com

Masterclass u Splitu: DJ-evi se pripremaju za novu sezonu!

Ne bojte se postati DJ, bez obzira na godine!

Moto je to dvodnevnog DJ Masterclassa održanog u Splitu gdje su polaznici uz puno praktičnog dijela učili o DJ industriji.

Posljednjih godina vrlo aktivni DJ Matthew Bee iz agencije Cosmic Production bio je mentor dvodnevnog događanja u splitskom hotelu Briig na Bačvicana gdje se doslovno pokazalo  mogućim da “u petak legnete kao Ana, a u ponedjeljak se probudite kao DeeJay Annae”.

“Ovom DJ Masterclassu mogu pristupiti svi bez obzira na spol ili dob”, kazao je predavač Dj Matthew Bee te napomenuo:

“Nikad nije kasno postati DJ. I ja sam tek u svojim četrdesetima počeo profesionalno se baviti “puštanjem muzike” tako ukoliko vas je corona kriza natjerala da razmislite o alternativnim poslovima zašto ne biste pokušali biti DJ?!”.

Događanje na splitskim Bačvicama popratile su i vodeće tvrtke iz ovog sektora, Bose i Pioneer DJ, a polaznici su stjecali znanja o DJ industriji, tehnikama miksanja i svemu što im može pomoći u građenju DJ statusa.

Osim DJ Matthew Bee-ja gosti predavači bili su Ivan Boban, koji je govorio o važnosti interneta i društvenih mreža u ovoj profesiji, te radio legenda Željko Maretić koji je govorio o ulozi DJ-a na radio postajama.

Na kraju drugog dana organizirana je i prezentacija te workshop i to hrvatska ekskluziva Bose L1 PRO zvučnika kao i Pioneer CDJ 3000 playera. Ta je radionica bila otvorenog tipa gdje su prisustvovali mnogi DJ-evi i glazbenici.

Na žalost broj posjetitelja je bio ograničen zbog epidemioloskih mjera, pa su mnogi zainteresirani ostali uskraćeni za informacije i radionicu. Cosmic Production je stoga već za svibanj najavio  sljedeći DJ Masterclass za kojeg su već počeli primati prijave.

Info kadar

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*