„Najbolji dan“ Jelene Rozge novi je HDU zabavni hit mjeseca

U ožujku smo iznijeli četiri nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, a da bismo pronašli najuspješniju pjesmu zabavnog žanra u proteklom mjesecu, zbrojili smo rezultate pojedinačnih top-listi i dobili konačan ishod.

Ovoga puta je zabavni hit mjeseca „Najbolji dan“ Jelene Rozge koji je trenutno i na 7. mjestu nacionalne top-liste HR top 40. Autori Jeleninog novog hita su Vjekoslava i Tonči Huljić s kojima surađuje od početka karijere, a spot je osmislila Sandra Mihaljević.

U tako kratkom periodu ‘Najbolji dan’ pjevaju svi u jedan glas, ima li ljepše stvari… Hvala svima, presretna sam i takve vijesti mi daju vjetar u leđa“, izjavila je Jelena čuvši ovu vijest.

Jelena je i vlasnica najprodavanijeg albuma 2017. godine „Moderna žena“, te je nakon kratke diskografske pauze nastavila s uspjesima – u ožujku ove godine održala je malenu turneju u Australiji kojom je ujedno promovirala aktualan album i izvodila svoje najveće hitove, a nastupala je u Sydneyju, Canberri i Melbourneu. Nakon povratka iz Australije i pretrpanog koncertnog rasporeda, Jelena se iskreno obratila svojoj publici:

Nakon nebrojenih nastupa, nesebičnog davanja sebe publici, prijateljima, ljubavima, uzela sam neko vrijeme za onu koju sam najviše zanemarivala… sebe. Puna pozitivne energije nakon predivne i rekordne turneje po Australiji, probudila sam se i rekla: OVO JE MOJ NAJBOLJI DAN! I zato ga moram podijeliti s vama i cijelim svijetom. Volim vas, volite se…“

Pažljivo ćemo bilježiti i rezultate za travanj te nestrpljivo iščekivati koja zabavna pjesma će ostvariti najveći uspjeh u tekućem mjesecu!

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*