medjimurjepress@gmail.com

Nakon rasprodane Rijeke, Urban&4 dva dana rasprodani u Splitu!

Urban&4 stižu u Split!

Kraj mjeseca siječnja u Splitu obilježit će čak dva koncerta jedne od najzanimljivijih domaćih rock grupa – Urban&4. Zanimljivo je da su ulaznice za oba koncerta već danima rasprodane.

Damir Urban glazbenik je i umjetnik koji od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna glazbenika: gitarist Luka Toman, basist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia te Saša Markovski na klavijaturama.

Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču a čak dvije priče bit će ispričane prilikom dva koncerta, u petak 25. i subotu 26. siječnja u music baru Split Circus!

Split Circus mjesto je koje sedam godina stvara glazbenu tradiciju s preko 400 održanih koncerata do sada. Nova lokacija podređena je koncertnoj atmosferi, u zanimljivom ugođaju kakav stvaraju velike biblioteke i pomalo alternativnija mjesta od tipičnih koncertnih prostora. Split Circus kao mjesto prkosi pravilima, pa u vrijeme zime, kad grad većinom spava, on postaje dom autorskim bendovima, projektima i domaćim glazbenicima te gostima.

Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama, posjetitelji Split Circusa čut će sve od “Svijet za nas” i “Moja voda” preko “Black Tattoo”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Priđi mi bliže” ili najnovije „Kuća sjećanja“… do mnogih drugih.

STAR MEDIA

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*