“Ne mogu iz dana u noć”

Damir Kedžo & Medea Market Sindik u moćnom duetu

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni  podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim, a  talentiranim glazbenicima.
Damir koji je i sam  omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duetsku pjesmu s mladom riječkom glazbenom nadom.
Danas vam ponosno  predstavljamo duet  riječke zvjezdice i izuzetno talentirane mlade cure Medea Market  Sindik i populanog  hrvatskog pjevača Damira Kedže.
Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada , snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.
“Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj.“ kaže nam Damir Kedžo.
Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke. Link za spot:  https://youtu.be/B21il5RdHkM
Predivni kadrovi  riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu  poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivanim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav. To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medeje i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
“U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga.Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: “ što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo.” iskreno nam priznaje  simpatična Medea Market Sindik.
Tinejdžeri se susreću s  nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i  puno dramatičnije doživljavaju sve odnose:  obiteljske i  prijateljske i ljubavne.
“Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen.  Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi  podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s  nekim novim i kompliciranim  životnim izazovima i osjećajima” , dodaje Medea.
Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice, jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih. Ova talentirana cura , dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade , a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama. Suradnja s Damirom i duet “Ne mogu iz dana u noć” uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu, tamo gdje sigurno pripada.
Tajim, svima koje znam
Da te još , uvijek ljubim
Da te kraj sebe osjećam
Svaki put kad oči zatvorim
Ne mogu iz dana u noć
Ne mogu iz noći u dan
Jer još uvijek vjerujem da ti pripadam
Ne mogu iz noći u dan
Ne mogu iz dana u noć
Bez tebe nit vidim nit znam
Kojim putem poć
Lutam umoran i sam
cestama na papiru
Koje ne vode nikuda
vraćaju me mom nemiru
Tekst: Snježana Radočaj
Foto: Stella Mešić
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*