Međimurje Press
Glazba

Nova elektro pop senzacija KIL Digital predstavlja singl “Pure”

​Nova elektro pop senzacija KIL Digital započeli su svoje djelovanje kao DJ kolektiv kada su Martina i Davor godinama za posjetitelje zagrebačkih klubova vrtjeli numere elektro-senzacija poput The Knife, Goldfrapp, Peaches…

Tijekom vremena Martina i Davor razvili su želju za stvaranjem autorske glazbe, a u tu priču ulazi Filip, tonac i glazbenik koji je s njima dijelio ljubav prema elektro​nskoj glazbi. Nakon što su uspostavili prvi kontakt tijekom nastupa K​IL ​Digitala na jednom drag showu vrlo brzo su počeli raditi na ​konceptualnom materijalu.

​Video za njihov prvi autorski singl “Pure” snimljen je na atraktivnoj, tajnoj lokaciji u Zagrebu u režiji svjetski priznatog redatelja Marija Delića koji potpisuje preko stotinu video spotova, serija, filmova i reklama. Za mastering singla “Pure” ​zadužen je bio sisački producent elektronske glazbe Zarkoff.
Njihov album prvijenac je u nastajanju, a oni koji su čuli njihov dosad snimljen materijal uspoređuju njihov zvuk s dark wave, synth i electro pop bendovima poput Boy Harsher, Tr/st i sličnima.

Poslušajte “Pure” i obratite pozornost na daljnji rad ​KIL Digitala jer njihovo vrijeme tek dolazi.

Ivana Tolić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja