medjimurjepress@gmail.com

Novi singl – Melodramatic Sinner – „The painter“

Renato Međurečan, rođen je u Zagrebu 1978.g., gdje i živi sa suprugom i dvoje djece. Ljubav prema glazbi pokazivao sam od malih nogu, slušajući opuse domaćih i stranih rock glazbenika 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Kao zaljubljenik u gitare, skladati je počeo već u srednjoj školi, iako zbog rata u Hrvatskoj i premalih sredstava nisam uspio ništa zvukovno zabilježiti, sve do 2015., kada kao gitarist rock benda „Počinitelji“ izdaje prvijenac.

Pod pseudonimom „Melodramatic Sinner“, od kraja 2019. stvara glazbu različitih tema i žanrova, koje su dostupne na njegovom  Youtube kanalu.

Posljednja skladba „The Painter“,  njegov je pogled na temu današnje realnosti ljubavnika/ljubavnice koja se često prepušta tjelesnim užicima partnerove volje fizičkog vezanja i maltretiranja. Naglasak stoji na netoleranciji jednog spola prema drugom, te prekomjerne upotebe sile zbog seksualnog podčinjavanja.

Spot prikazuje psihološku težinu situacija u kojem se navedene osobe nerijetko nalaze, a za izradu su korišteni video clipovi sa slobodnih nekomercijalnih internetskih stranica kao Pixabay i Pexels.

Kontakt: melodramatic.sinner@gmail.com, renato.medurecan@gmail.com

Novi singl: https://youtu.be/VboxCtnOz1g

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCgb7oL07JZIL9IH4kc619pw

Direct download WAV file:https://dl.dropboxusercontent.com/s/6sqflh4iqm6wa7p/The%20Painter.wav?dl=0,

Direct download MP3 file:https://dl.dropboxusercontent.com/s/sslkai023f2w9tm/The%20Painter.mp3?dl=0

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*