Međimurje Press
Glazba

Ocijenili smo svih 18 pjesama Dore, i ostale radosti

Prvi newsletter ove godine fokusiran je na Doru. Kako je ukus žirija Dore dosta predvidiv, a rekli bi mnogi i ne s previše sluha, složili smo anketu gdje možete predvidjeti tko će pobijediti prema žiriju, ali i tko bi trebao pobijediti. Anketa.

Na njoj od samog objavljivanja vode favoriti Let 3 i Harmonija disonance koji su i favoriti publike, kao i nesretni Kedžo. Oni su na prvu najbolje legli, a Jednako je i nakon slijeganja dojmova – analiza svih 18 pjesama.

Još je jedna eurosongasta priča obilježila tjedan. Johnny Rotten iz Sex Pistolsa, odnosno John Lyndon sa svojim Public Image Ltd jedan je od irskih kandidata za Eurosong. Priča.

Senna M, gospodo

Javnost ne zna gdje i šta nam radi ikona dancea osamdesetih Senna M, a definitivno nisu očekivali koliko je uspješan u životu nakon dance karijere. Senad se već dugo bavi tehnologijom tv kranova i popratnom tv opremom, a za istu je nagrađen Emmyjem. Pohvalio se svojim uspjehom.

Profesori koji su osvojili svoje učenike, a onda i internet

Da bi svojim učenicima povratak u klupe nakon praznika uljepšali, profesori čakovečke gimnazije rekreirali su naslovnice popularnih albuma. I to na vrlo zavidnoj ‘photoshop’ razini zbog koje su postali hit.

Prve tužne vijesti

Napustio nas je jedan od najznačajnijih gitarista uopće – Jeff Beck, a preminula je i jedina unuka ikone Elvisa, Lisa Marie Presley. Počivali u miru.

Recenzije

Osim Dore, recenzirali smo debitantski album garaž benda Djeca! koji su album sinoć predstavili uživo. Druga je recenzija prvog ega možda i lirski ponajboljeg trap umjetnika Klinca koji je nakon tri godine izbacio album “Borba” pod imenom Đorđe.

Ispod pulta

Prvi put ove godine predstavljamo i najbolje domaće i regionalne singlove. Ispod pulta su ušli mostarski Zoster, gitarska pop četvorka VHS Stereo, ambiciozna priča YSeek, Đorđe (Klinac), novi Krešo Bengalka i Chui koji uskoro uživo predstavlja i album. Preslušaj singlove i odaberi singl tjedna!

fanclub za partnerske evente: 

Chui, 26.1, Peti Kupe, Zagreb
10 ulaznica s 30% popusta

Vesna Pisarović, 27.1., Boogaloo, Zagreb
15 ulaznica s 20% popusta / RASPRODANO

I. Bee & Minea: 90’s Mega Dance Party, 4.2., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica s 30% popusta

Paraf + Grč + Eksodus, 11.3.2023., Boogaloo, Zagreb (NOVI DATUM)
20 ulaznica s 30% popusta

RockLive festival: Urban &4, Brkovi, 27.-29.7., Koprivnica
20 ulaznica s 20% popusta

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”. Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja