Odličnim #WSoF programom završena #Forestland 2017. godina!

Forestland Festival dobio je svoj punokrvni zimski pandan. Iako su mnogi dvoumili kako će u zimi partijati u šumi, blatu i ledu, #Forestland je našao rješenje i preselio u Čakovec, barem na jedan dan.
“Winterstory of Forestland jednodnevni je zimski program koji smo odlučili prebaciti u Čakovec i organizirati u najvećoj našoj dvorani, onoj graditeljske škole” rekli su nam organizatori. “Već duže tijekom zime radimo razne programe i osjetili smo da postoji prostora, želje i potrebe za ovim tipom zabave. S uspjehom ovog programa najveći dobitnik su Čakovec, Međimurje i općenito sjever Hrvatske.”
Od 21:00 pa sve to ranog jutra na sam Badnjak na #WSoF su dominirali zvukovi raznih elektronskih pravaca. Od house, edm i tech house stilova pa sve do uplift trance setova pred jutro u koje su nas uveli Factor B, DjureS i Nick Karsten.
“Ovo mi je bio prvi posjet Hrvatskoj” rekao je australac Brendan Blatt, poznatiji kao Factor B. “Svirao sam na mnogo festivala, trenutno radim u Amsterdamu i predivno je bilo vidjeti ovakvu publiku i nastupati pred njima. Mogu samo zamisliti kakva je tek energija na Forestlandu u ljeti…”
Australski DJ Factor B stigao nam je iz Amsterdama gdje živi i radi posljednih godinu dana. Uz Factor B, na WSoF se predstavio premijerno i naš mladi DJ Arien, nekad poznatiji kao Z’Spin svojim novim setom i drukčijim, dinamičnim i energestkim scenskim nastupom. Festival je otvorio još jedan međimurski duo DJ Carlos&Detron, nastavio je s nastupom austrijski DJ Tomecs, pa već spomenuti Arien, Nick Karsten, Factor B, a sve je završilo tradicionalnim jutarnjim setom u produkciji DjureS koji redovito zatvara #Forestland.
Točno u ponoć mrak je preuzeo dvoranu i na pozornicu je stigao AVADOX i  plesačka trupa mentorice Virne Hošnjak. Kroz 10 minuta energije, lasera i scensko vokalnog nastupa Forestland je dobio jednu novu razinu suradnje i nastupa.
“Presretna sam što smo napravili odličan nastup i suradnju sa slovenskim DJ-om i producentom AVADOXom” započela je Virna Hošnjak, voditeljica PS Korak. “AVADOX je za svoj intro u set pripremio energični sound koji smo mi upotpunile sa scenskim nastupom.”
(Krešimir Biškup)
Foto: I.Šardi
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*