Pepsi s prijateljima promovirao singl i video spot za pjesmu “Međimurje, tak mi fališ”

U dvorani Sheier danas je uz promociju video spota te predstavljanje tonskog studija i snimatelja, svijetlo dana ugledao novi glazbeni uradak Zlatka Nedeljka Pepsija.

Uz konferansu samog autora na bini se se redali međimurski pjevači koji su sudjelovali u spotu osim nekolicine koja je opravdala izostanak.

Pepsi nam je objasnio kako je nastala pjesma i pritom naglasio kako je bio očaran prirodnim ljepotama Međimurja, Murom, Dravom, vrbama, sjenokošama. Kad gledam ovu našu djecu koja idu širom svijeta jedne večeri razmišljajući u krevetu, pomislio sam kaj si sad jeden čovjek misli u Njemačkoj koji ne leži v svojem krevetu i kulko mu u tim trenutkima fali Međimurje. I unda sam tak jednu večer sedel pri Muri, sam v kmici i kaj bi ja da sam sad v Minchenu, kaj bi rekel. A rekel bi, Mura moja tak mi fališ. 

Tako je nastala pjesma na kojoj sam okupio 30-tak pjevača i radio na 40 lokacija u četiri mjeseca.

Napomenimo da je njegovu ideju slijedila Međimurska županija i župan Posavec koji je na promociji rekao da je ovu pjesmu čekao punih 10 godina i da će ista promovirati Međimurje diljem svijeta.

Video spot možete pogledati na linkuhttps://youtu.be/s0uV98htM1E.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*