Međimurje Press
Festivali Glazba

Predstavljamo ovogodišnje sudionike Međimurskog festivala – KRISTINA GITA KAVRAN!

Nagrada za najbolju debitanticu na MEF-u 2021. godine potaknula je Kristinu Gitu Kavran da i ove godine bude sudionik festivala

Evo i njenih riječi uoči nastupa 27.svibnja u Atriju Starog grada u Čakovcu…

“Utisnuti vječni trag za sobom, čak ako to znači biti, barem nakratko – Lud i Svoj, Lud od Sreće, LUDO SRETAN,  … NEMA ODUSTAJANJA – jer PRistati na manje nije CILJ.

Vjeruj u Ljubav Vjeruj u Sebe!!! Pobjednici ne pobjeđuju uvijek ali oni jednostavno ne odustaju!!!

Impresivni karakter doista je teško često susreti. Na tragu istog, GITA prošlogodišnja najbolja debitantica 19. MEF-a tekstopisac pjesme i glazbe ”NE BUDI ME IZ SNA” https://youtu.be/_p4w5YaCWCY?t=2922  Kako kaže, treba biti svoj i original, čak ako to znači i pomalo biti cool i crazy odnosno – ne gubiš jer ne odustaješ”.

Gita nastupa na 20.MEF-u i kao tekstopisac pjesme i glazbe, dok aranžman potpisuje Toni Eterović, a samim nazivom pjesme ”Luda luda“

Šalje poruku kako uživanje omiljene melodije potiče proizvodnju moćnog hormona dopamina te kao diplomirana terapeutkinja uvijek preporuča – slušajte glazbu i plešite. Dobre vibracije izazivaju dobru energiju.

Vatrena Gita dobar je primjer kako “spoznati i živjeti sebe“ jer već imamo pola od onog što želimo i za čim čeznemo u vlastitom životu, a isto to podučava u svojoj KAkademiji  https://kagita-akademija.hr  jer kad gradimo boljeg sebe – svijetu ostavljamo unikatni otisak.

(#MEF)

Vezani članci

1 komentar

Dr.Franciska Kopjar 22. svibnja 2022 at 7:23

Bravo za GITU!!!Ponos Međimurja!!!❤❤👍

Odgovor

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja