Međimurje Press
Glazba Grad Prelog

Projekt „Glazba i ja, vesela su naša srdašca!“

MOTIVACIJA

Učenici Osnovne škole Prelog Karla Novak, Mislav Naranđa (4.b) i Julija Lončarić i Tin Bermanec (4.c) s učiteljicama Silvijom Kosec i Brankom Podgorelec predstavili su se u Gradskoj vijećnici Grada Preloga projektom o glazbi.

O svojem projektu učenici su rekli: „Ovim projektom upoznali smo sva glazbena događanja u jednoj kalendarskoj godini. Motivirali smo učenike i roditelje da što više posjećuju kulturna događanja u našem gradu, a i šire. Plan kulturnih događanja u gradu potražili smo kod voditeljice Doma kulture gospođe Jasminke Pervan. Odabrali smo priredbe koje se odvijaju tijekom školske godine. Prema svojim interesima posjetili smo gotovo sva događanja. Što smo više priredbi posjetili to smo se više uključivali u glazbene aktivnosti. Glazbom smo obogatili svoj svakodnevni život i postali veseliji. Svoje veselje pokazali smo na fašničkoj povorci maskirani u različita glazbala. Na glazbenim aktivnostima družili smo se s članovima obitelji i ostalim mještanima lokalne zajednice“.

Svoj projekt učenici su predstavili ravnateljici Doma kulture Jasminki Pervan te djelatnicima gradske uprave, u ponedjeljak, 1. travnja 2019. godine.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja