Promocija video spota Općine Selnica

“SELNICA”
Još prije 5 godina došla je prvi put ideja o izradi spota za općinu. Općina tada nije bila stabilna , ali kako to biva sve u životu ima svoj tijek i razlog vođen Bogom i odgovor zašto baš sada. Lani je Ignac Šardi izdao svoju treći zbirku pjesama i  nakon što mi je supruga rekla: “Ova je pjesma nešto!” krenuli smo u realizaciju projekta pjesme , spota i drugo dijela koji će se tek dogoditi, a to je nosač zvuka s pjesmama vezanim na razne načine uz općinu. Pjesmu je uglazbio Velimir Borko, aranžirao Slavko Bregović.
Prema želji autora pjesme Selnici se priključio Mirko Švenda Žiga , prva glazbena zvijezda Međimurja i pjesma je snimljena. Snimanje kadrova spota trajalo je cijeli dan, obišli smo cijelu općinu, 25 raznih točaka i profesionalna ekipa Toni Eterović /Ivica Ferić napravila je spot.
Hvala posebno mještanima, roditeljima , djeci, udrugama koji su strpljivo čekali dolazak ekipe jer satnicu nije bilo moguće pratiti.
Hvala  sponzorima g. Vladimiru Babiću i g. Lorandu Klemenčiću koji su izdašno pomogli ovaj projekt.
Najveća nagrada svima nama koji smo sudjelovali u izradi spota i pjesma današnje su suze ponosa i radosti na licima mnogih i prve pozitivne reakcije.
ERVIN VIČEVIĆ
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*