TOP ljestvica zarada pjevača za doček 2015. godine

severina_239252S1Kriza za neke pjevače ne postoji. Njihova satnica odavno prelazi sve financijske okvire države u kojoj nastupaju za doček Nove godine. Imaju svoju cijenu koju manageri prodaju, a organizatori željni zvijezda i prestiža plaćaju. Pogotovo oni na Jadranu. Crnogorci i Hrvati. Kontinentalaca tu jednostavno nema.

Ovog Silvestrova rekorder je tko drugi no SEVERINA. Njen nastup u Poreču osladiti će konto za 50.000 eura. Ipak, više od nje, zaraditi će GORAN BREGOVIĆ sa  Orkestrom za svadbe i sprovode u bogatoj Budvi i to 100.000 eura.

Tony Cetinski drži treće mjesto na top-listi najboljih novogodišnjih zarada. On 31. prosinca nastupa u Dubrovniku, i to dva puta u jednom danu: prvo će na Silvestrovo nastupiti ujutro na dočeku Dječje nove godine, a navečer na središnjem ispraćaju Stare godine. Za ta dva koncerta zaraditi će 45.000 eura. Za 25.000 eura nastupiti će Parni valjak u Rijeci te Dubioza kolektiv u Šibeniku.

Zorica Kondža, Siniša Vuco i Marijan Ban na Silvestrovo pjevat će u Splitu djeleći honorar od 50.000 eura. Neno Belan i njegov band za nastup u jednom dubrovačkom hotelu , Jelena Rozga u hotelu u Bečićima, Hari Varešanović, Neda Ukraden i Halid Bešlić staviti će z ahotelske nastupe po 20.000, kao i Mladen Grdović u Trogiru, Jole u Šibeniku i Zečić u Vodicama.

Prema skupljenim podacima najmanje će zaraditi Maja Šuput u jednom opatijskom hotelu, “samo” 15.000 eura.

Za razliku od juga Hrvatske, ovdje na sjeveru, u čakovečkom hotelu “Park”, skromno će se zabavljati Udruga umirovljenika sa svojim pratećim bendom, a čija cijena je izražena u gumbima i koju sami plaćaju. Iako njihov bend nije na top-ljestvici, znam da će svi zajedno uživati u dočeku 2015.godine.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*