medjimurjepress@gmail.com

Uoči koncerta u Zagrebu novi spot Zdravka Čolića „Ničeg nije bilo između nas”

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas“, koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića, koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

 

Novi spot predstavljen je danas na službenom Youtube kanalu Zdravka Čolića.

 

Pogledajte! https://www.youtube.com/watch?v=l6_epvGOdro


Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme „Ničeg nije bilo između nas“ napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš.


Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti.”- kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.


Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot  i da on mora biti drugačiji od ostalih, jer tematika teksta to iziskuje.“- rekao je Čolić.

 

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

 

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić održat će koncerte  u Zagrebu  Arena (20.10.), Tuzli Dvorana Mejdan (3.11.) i Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.11).

 

Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada, i uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

(Starr Media)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*