Ususret premijeri mjuzikla Glazba srca mog

Samo nas dan dijeli do praizvedbe mjuzikla Ivana Josipa Skendera i Marijane Nole “Glazba srca mog” nastalog u koprodukciji Glazbene škole u Varaždinu i Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu.

Mjuzikl koji je nastao kao poklon Školi povodom njene obljetnice, djelo je bivšeg učenika Ivana Josipa Skendera, eminentnog mladog skladatelja i dirigenta. Ivan Josip ističe kako je put glazbenika često ispunjen nerazumijevanjem i podcijenjivanjem, ali da entuzijazam mladih ljudi koji sudjeluju u projektu daje optimizam i energiju i “odraslima”.

Mladi su glazbenici školske klupe zamijenili kazališnim daskama te se spremno prihvatili izazova koji im je otvorio vrata u jedan potpuno novi svijet. Svakodnevne probe svojim im je savjetima olakšala mlada redateljica Marina Pejnović i suradnja sa etabliranim kazališnim glumcima kao i iskusnim koreografima i kostimografima.

Izvedba mjuzikla “Glazba srca mog” prava je glazbena poslastica čija nas svjetska premijera očekuje u petak, 30. studenog 2018. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu s početkom u 19:30 sati. Podržite mlade i talentirane glazbenike i na izvedbama mjuzikla 1., 2., 3. i 4. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 18:00 sati.

(Sanja Buhin)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*