Večeri na Griču – Na službenom putu

Elis Lovrić uskoro pod zvjezdanim nebom Zagreba!

Elis Lovrić, svestrana je i nagrađivana umjetnica, akademska glumica i multijezična kantautorica. Melodioznošću svojih autorskih skladbi na labinjonskoj cakavici, svom materinjem izričaju, približava ovaj izniman govor slušateljima diljem Hrvatske, ali i šire, od Italije, Poljske, Egipta do Brazila. 

Spajajući zvuk suvremenosti i tradicije u originalnu cjelinu visokog emotivnog naboja, Elis Lovrić uvodi publiku u zaboravljene svjetove naših krajeva. Njene pjesme kao da su obojane magičnošću, i svatko koga dotaknu, ostaje trajno očaran. 

Svoj trenutak za očaranost dobit će zagrebačka publika, i to u utorak 18. lipnja kada Elis nastupa u Muzeju za umjetnost i obrt. Elisin cjelovečernji koncert održat će se u sklopu manifestacije Večeri na Griču, koje su ove godine dobili dodatak „Na službenome putu!“ u nazivu, budući da se iznimno održavaju na drugoj lokaciji, to jest, u Muzeju za umjetnost i obrt. 

„Pozornica MUO-a je predivna, veliki sam zaljubljenik prirode i nastupati u ovom zelenilu, s takvim ljudima oko sebe, uistinu je predivno i jedva čekam 18. lipnja. U pratnji Stjepana Večkovića, solista iz LADA, multiinstrumentalista koji sam izrađuje svoje instrumente, izvest ću pjesme s mog albuma Merika i neke s novog albuma Kanat od mora, koji je u pripremi. A kako su jezici moja strast i neke moje pjesme prevedene su na sedam jezika, otpjevat ću i koju pjesmu na nekom od tih jezika, ovisno o publici. Vjerujem da će i stihovi iz moje istoimene knjige, također, naći svoj trenutak na ovom koncertu kojemu se posebno radujem.“ – izjavila je Elis povodom koncerta. 

Utorak, 18. lipnja, 21h

Do koncerta u Muzeju za umjetnost i obrt, uživajte uz aktualni singl Elis Lovrić, „Se ca još željin“

Youtube link na pjesmu: https://youtu.be/mGJock5ZXio

Foto: Goran Načinović

STAR MEDIA

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*