VELIKI USPJEH UČENIKA SUITE U SAMOBORU

JURAJ, SEBASTIJAN I REA, NAJBOLJI NA KLAVIJATURSKOM NATJECANJU “I LOVE SYNTH” U SAMOBORU 

U Samoboru je 15.lipnja održano 1. natjecanje mladih klavijaturista pod imenom I LOVE SYNTH,  gdje su se natjecala  i tri polaznika iz Međimurja i to iz suvremene škole sviranja i pjevanja Suita Čakovec. Na natjecanju su bili prijavljeni mladi klavijaturisti iz Samobora, Zagreba i okolice.

Natjecatelji  su bili raspoređeni u šest kategorija , a ocjenjivao ih je tročlani stručni žiri.                                         Osvojili su sljedeće nagrade:

U natjecanju u I. kategoriji  Suitu je zastupao Juraj Vičević iz Praporčana te pod vodstvom mentora Deana Mošmondora osvojio je 1. nagradu s  prosječnom ocjenom od 95 bodova.

Rea Klarić Kukuz iz Belice, učenica mentora Mladena Magdalenića osvojila je prvu nagradu u III.   karegoriji s osvojenim 91 bodom.

Sebastijan Nedeljko iz Murskoga Središća također učenik mentora Deana Mošmondora u IV. kategoriji osvojio je prvu nagradu sa 94,5 osvojenih bodova.

Natjecatelj s osvojenim najvećim brojem bodova u svim kategorijama osvojio je novčanu nagradu u iznosu od 200,00 € (eura), a to je bio polaznik Suite Juraj Vičević, učenik mentora Deana Mošmondora  s osvojenih 95 bodova.

Čestitke svim natjecateljima Suite Čakovec. Sam uspjeh dogodio se nakon nedavnog odličnog godišnjeg prikaza učenika ove glazben škole u dvorani Scheier u Čakovcu.

(e.v.)

samobor muzički atelje 031 samobor muzički atelje 014 SYNTH 1 SYNTH SYNTH 3

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*