Međimurje Press
Glazba

Will Smith šamar zasjenio i Konstraktu, ali vratila se i ona!

Evo ga na, trebali otvoriti newsletter proljetno, ali ništa od toga. Kiša, snijeg, hladnoća po storijima i facebooku od bračnog druga. No, tjedan je krenuo silovito gdje je temu nesretne Ukrajine i Konstrakte (koja se pak nakon toga vratila), zasjenio šamar. 

Will Smith je šamarom zasjenio sve teme, sve nagrade, sve kolege na Oscar nagradama. Kao što su novi Oscar skladatelju Hansu Zimmeru, prvi Oscar za Billie Eilish i brata joj, a jedan od tih kolega je posebno zaslužio da se o njemu priča, a upravo je njemu nesretni Chris Rock dodijelio nagradu prije nego je skupio “trisku” – Questlove, muzičar koji je osvojio Oscara za dokumentarac godine o festivalu kojeg je pak zasjenio Woodstock. Tu je priča.

Zasjenio i Konstraktu, koja se pak vratila u pozornost najavom svog nastupa na Sea Star festivalu u Umagu – Umetnica treba na more.

Još je netko trebao pažnje i mora, a to su jedni od vodećih svjetskih party promotora koji organiziraju novi ogromni festival kod nas – Secret Project presents Pula Music Week koji bi prema najavama trebao okupiti preko 100.000 ljudi uz izrazito aktualan DJ program.

Jedan od najočekivanijih albuma godine je onaj Red Hot Chili Peppersa pod imenom “Unlimited Love” koji je vratio odbjeglog gitaristu Johna Frusciantea što je ulijevalo veliku nadu u sjajnost albuma, no, Frusciante nije bio dovoljan ni za prosječan album. Barem tako misli naš kritičar.

Ispod pulta kuriram najbolje nove singlove s naših prostora, format je to od šest singlova unutar tjedan dana. Ispod pulta ovaj tjedan idu jedna od onih od kojih se puno očekuje Iva Lorens, nova šarmantna stvar Matta Shafta, suradnja Artan Lili s reperom Juiceom, još jedna suradnja Ivica ft. Luka Rajić, indie tim Seine i ime koje ne bi trebalo još dugo ostati nepoznato – X. Preslušaj i odaberi favorita!

Aktualni singl tjedna ima mistična pjesma kantautorice koja nastupa pod imenom Sun U –  “Kraj”.

KVIZ: Pogodi stihove – Novi fosili ili Novi val?

fanclub (20% popust) na partnerske koncerte: 

  • Paraf + Grad, 7.4.2022., Vintage Ind Bar, Zagreb
  • Still Corners, 18.4.2022., Boogaloo, Zagreb
  • KISS, “End of the Road World Tour”, 9.7.2022. Arena, Zagreb
  • The Smile, The Cure i Sting promokodovi su rasprodani

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je na 20 kodova po koncertu.

Ostani hidriran/a.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja