Yammatovo 5 fueled by Cockta

Na glazbeno društveni događaj sezone, po prvi puta u Zagreb dolaze DVA velika benda i istinske ikone pop kulture

THE PRETENDERS & HEAVEN 17

U subotu, 30. studenog, u zagrebačkoj Laubi poslušajte rodonačelnike britanskog elektro zvuka i kumove šefildske scene Heaven 17 i The Pretenders, bend s jednom od najdramatičnijih biografija koji je 2005. izabran u R’n’R Hall of Fame, predvođen prvom damom rocka Chrissie Hynde!

THE PRETENDERS

Chrissie Hynde bila je i ostala neobična figura, čak i među relativno neobičnim kopijama rokerica. Hynde – kao pjevačica i frontwoman Pretendersa – uzbudljiva je, androgina, seksi, buntovna i žestoka, kojoj i dan danas mlađe kolegice teško mogu parirati. Njezin je glas jedan od najboljih ženskih rock glasova uopće, istovremeno nježan i snažan poput šake u baršunastoj rukavici koja vas steže za dušnik i pri tome pjeva „I’ll Stand By You“, jednu od predivnih pjesama The Pretendersa.

U svojim je pjesmama ujedinila punk, novi val i gitarski rock, što je uspjelo tek rijetkima.

Svih ovih desetljeća, nepokolebljivo, ali uporno i tvrdoglavo, Pretendersi s lakoćom prelaze most između punka, novog vala i pop glazbe poput nijednog drugog benda, sa žanrovski definiranim pjesmama poput “I’ll Stand By You“, „My Baby“, „2000 Miles“, „Kid“, „Back On The Chain Gang”, „Brass In Pocket“,  “Don’t Get Me Wrong”, „If There Was A Man“, „Holy Commotion“ i „Let’s Get Lost“, spomenimo samo neke.

Chrissieinu biografiju objavljenu 2015. pod nazivom: Reckless – moj život kao Pretender, New York Times je ocijenio “iskrenim i prepoznatljivim ljubavnim pismom rock and roll-a”.

Bend je prodao preko 25 milijuna albuma.

Ulaznice su od danas dostupne putem sustava entrio.hr, a povoljnije su uz Mastercard® i Maestro® kartice!

U rekordnom roku rasprodan je early bird paket ulaznica za Yammatovo 5 na kojem po prvi puta u Zagrebu nastupaju istinske ikone pop kulture – The Pretenders i Heaven 17!

Ulaznice po cijeni od 180 kn planule su u prvih sat vremena prodaje, sada su dostupne po regularnoj cijeni od 220 kn, a na dan koncerta bit će 250 kn. Požurite jer sudeći po prvim reakcijama, ulaznica na dan koncerta više neće biti!

Plaćajte ulaznice Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 10% popusta! Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Entrio.hr i vrijedi za ograničeni kontingent ulaznica stoga požurite.

Dio ulaznica moći će se osvojiti kroz program Yammat FM radija i na društvenim mrežama Cockte.

 Gledajte uživo: www.yammatovo.com

ANAMARIJA GULAM

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*