Akcija „Sve na jednom mjestu“ na FER-u i posjet Centru umjetne inteligencije

Akcija Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Sve na jednom mjestu“ nastavlja se početkom idućega tjedna novim ciklusom edukacija i radionica, ovog puta s posebnim naglaskom na studente. Ovu tradicionalnu manifestaciju Ministarstvo je pokrenulo prije dvije godine s ciljem educiranja i informiranja građana, poduzetnika i tijela javne uprave diljem Republike Hrvatske o mogućnostima koje pruža unutarnje tržište EU-a.

Informativne radionice studentima o unutarnjem tržištu EU-a održati će se u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine, u auli Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu od 10.00 do 13.00 sati.

Stručnjaci Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta studente će informirati o načinima kako pokrenuti vlastito poslovanje odmah po završetku fakulteta i pružati usluge na unutarnjem tržištu EU. Također, studenti će imati prilike saznati kako da zaštite svoja potrošačka prava prilikom on-line kupovine, kako doći do informacija o mogućnostima koje EU nudi u području doškolovanja, istraživanja, rada i volontiranja, kao i brojnih drugih informacija.

Cijelu akciju svojim će dolaskom podržati i ministar Darko Horvat koji će, nakon izjava za medije koje su predviđene u 12:00 sati, obići i Centar umjetne inteligencije koji je nedavno otvoren na FER-u.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*