Međimurje Press
Gospodarstvo Korisni savjeti

Besplatna edukacija za nezaposlene žene u Čakovcu!

Besplatna edukacija u Čakovcu koja povećava šanse za zaposlenje!

Ova besplatna edukacija će ti vratiti samopouzdanje i pomoći da pronađeš posao koji želiš! Ako si spremna za promjene, prijavi se!

Ako želiš naučiti nešto novo i korisno, osnažiti se i pronaći posao, onda si na pravom mjestu! Prijavi se na besplatnu edukaciju osnaživanja za nezaposlene i zlostavljane žene koja će se održati u Čakovcu 29., 30. i 31.3.2021., a sve detalje ćeš dobiti na mail nakon prijave. Prijavi se što prije jer je broj polaznica na edukaciji ograničen! Edukacija se odvija u skladu s epidemiološkim preporukama Stožera.

Tri dana ćemo raditi na unaprjeđenju tvojih socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Naučit ćemo te kako pisati kvalitetnije životopise i pripremit ćemo te za uspješne intervjue za posao koji su pred tobom. Sve ovo će ti pomoći da lakše pristupiš prilikama za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada. Naše predavačice otkrit će ti i neke tajne uspješnog predstavljanja na razgovoru za posao i kako se istaknuti od ostalih kandidata.
Više o samoj edukaciji ispričat će ti naša ambasadorica kampanje, poznata glazbenica i umjetnica Remi u videu u kojem ti otkriva zašto nam se trebaš pridružiti!
Uz učenje o komunikaciji, dodatno ćemo te osnažiti i pomoći ti da vratiš samopouzdanje na tečaju samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini koje će ti dati sigurnost i pripremiti te za sve situacije. Cilj edukacije je naučiti te tehnike samoobrane, pomoći ti da spoznaš snagu koju nosiš u sebi i pokazati ti kako je svaka od nas spremna odgovoriti na neugodne situacije, potencijalne napade i svakodnevne izazove.

Edukacija je do sada oduševila naše polaznice u mnogim gradovima, a neki od dojmova su:

I nemoj čekati nego se odmah prijavi na besplatnu edukaciju osnaživanja žena! Čekamo te i veselimo se što ćemo te upoznati!
Prati Nacionalnu kampanju osnaživanja žena „Sofija“ i Remi na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) uz #jacanegostomislis!

O Nacionalnoj kampanji osnaživanja žena „Sofija“

Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Stavljamo naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja.

Aktivnosti nacionalne kampanje „Sofija“ pokrivaju cijelu Hrvatsku i održat će se u svim županijama (21 lokacija).

Aktivnosti se provode kroz 3 glavne komponente:

• edukacije unaprjeđenja socijalnih vještina
• edukacije samoobrane
• edukacija stručnjaka.

Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici.

Anita Šola

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja