Međimurje Press
Gospodarstvo

Besplatne online edukacija za unaprjeđenje prodaje i poslovanja ovog travnja u Konekti

Piše: Marina Kolar

Unatrag godinu dana svi prolazimo velike promjene, pa i gospodarstvo – od zatvaranja biznisa, prisilne digitalizacije, otpuštanja radnika i drugih svakodnevnih izazova.

Iako su poduzetnici prije svega poduzetni, prilagodljivi i hrabri, nemojmo zaboraviti da se prije svega radi ne radi samo o biznisima već i o ljudima kojima isto tako doživljavaju strah, neizvjesnost i kojima su trenutno ugrožene temeljne ljudske potrebe poput potrebe za sigurnošću.

Kao poduzetnica i stručnjakinja za razvoj uspješnih, smislenih i profitabilnih biznisa i brendova svih sam godina poslovanja organizirala besplatne edukativne i motivacijske aktivnosti kako bi pružala podršku široj poduzetnoj javnosti, a ne samo svojim klijentima.

Zbog epidemioloških mjera do daljnjeg otpadaju aktivnosti uživo kao što su bile Poduzetnička konektaonica, Konferencija “Novo lice poduzetništva” ili predavanja poput “Usudi se – pokreni se, ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale”, no prisilna digitalizacija omogućila nam je da barem dio poslovanja i podrške preselimo online.

Kako bi pomogla malim poduzetnicima da unaprijede svoje poslovanje, prodaju i motivaciju u ovim izazovnim vremenima, ovog travnja pripremila sam 3 besplatne edukacije za sve ambiciozne pojedince/ke i poduzetnike/ice te vas ovim putem pozivam da prijenosom ove informacije i vi pomognete svojim pratiteljima da u čim većoj mjeri dobiju korisne i besplatne informacije i unaprijede svoje poslovanje.

Radi se o besplatnim edukacijama
• Kako unaprijediti prodaju? – petak 16.4. od 18 do 19 sati
• Kako napraviti poslovni zaokret? – utorak 20.4. od 19 do 20 sati
• Kako motivirati sebe i zaposlenike za postizanje boljih poslovnih rezultata? – utorak 27.4. od 19 do 20 sati

Priključite se besplatnim online edukacijama za unaprjeđenje prodaje i poslovanja ovog travnja u Konekti
Ako ste vlasnik/ca biznisa i želite unaprijediti poslovanje, povećati vidljivost i prodaju, napraviti poslovni zaokret ili pak povećati svoju motivaciju svog radnog tima kako bi postigli bolje poslovne rezultate, Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova za vas priprema čak 3 besplatne edukacije u travnju u Konekti.

1. Kako unaprijediti prodaju? – petak, 16.4. od 18 do 19 sati
Ako ste vlasnik/ica ste obrta, tvrtke ili freelancer i ne prodajete dovoljno, ako ne znate prodavati, ne volite prodavati ili nemate efikasnu prodajnu strategiju – vaš biznis će imati problem, a s njim i vi.
“Corona razdoblje” je izazovno, no ne opravdavajmo se time predugo jer i dalje je moguće poslovati bolje i prodavati više, ako znamo kako.
Na online edukaciji ćete naučiti zbog čega ne prodajete dovoljno, 5 efikasnih principa prodaje kao i koja aktivnost će vam uvijek funkcionirati u povećanju prodaje, bez obzira na to koliko se algoritmi i opcije mijenjali.
Edukaciju provodi: Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova s 19 godina iskustva. Kroz edukacije i savjetovanja pomaže poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis kroz programe: Pokreni pravi posao, Stvori svoj brend i online Akademiju “Izgradi uspješan biznis”.
Sudjelovanje je besplatno, broj sudionika je ograničen, prijave su obavezne na https://bit.ly/kako_povecati_prodaju16_4

2. Kako napraviti poslovni zaokret? – utorak 20.4. od 19 do 20 sati
U Instagram live edukaciji “Poduzetne priče” ugostit ću Suzanu Kolarić, aroma&hipno terapeut (Amigdala aromaterapija). Kao osoba koja je s 46 godina zatvorila obiteljski obrt kako bi pokrenula svoj posao iz snova i sama je prošla mnoge dvojbe oko toga kada i kako napraviti životni/poslovni zaokret.
Nakon samo 2 godine poslovanja upravo je napravila još jedan poslovni zaokret zbog čega posluje puno uspješnije, a s nama će osim naučenih lekcija podijeliti i savjete kako si možemo olakšati donošenje ovako važne životne odluke, što kad nas strah od uspjeha blokira i što je potrebno napraviti kako bi poslovali uspješnije?
Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite Instagram @marina_konekta pridružite nam se u utorak 20.4. u 19 sati i isplanirajte svoj poslovni zaokret.

3. Kako motivirati sebe i zaposlenike za postizanje boljih poslovnih rezultata? – utorak 27.4. od 19 do 20 sati
U Instagram live edukaciji ugostiti ću Dubravku Jagarinec (Atomski uspjeh) stručnjakinja za prodaju i prodajne procese, life&business coach te NLP i Mindfulness trenericu.
Na edukaciji ćete naučiti na koji način možemo motivirati sebe kao vlasnike biznisa, ali i svoje zaposlenike kako bi postigli bolje poslovne rezultate, povećali prodaju i unaprijedili odnose.
Istraživanja pokazuju da su sretni i motivirani zaposlenici i do 12% produktivniji, a u ova neizvjesna vremena svi tražimo načne da nam biznisi posluju bolje.
Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite Instagram @marina_konekta i pridružite nam se u utorak 27.4. u 19 sati i naučite kako i vi i vaš tim možete postići puno bolje poslovne rezultate.

Konekta, obrt za edukaciju i savjetovanje, vlasnica Marina Kolar

Zasadbreg 197H, 40311 Lopatinec, Mob: 098/1603725, www.konekta.hr marina@konekta.hr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja