medjimurjepress@gmail.com

Centar poduzetnica organizira kroz 2021. godinu cijeli niz B2B susreta poduzetnica Hrvatske

Pripreme za izazove koje donosi post-pandemijsko vrijeme

U cilju prevladavanja posljedica koje je korona kriza ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, napose poduzetništvo u žena, 11. svibnja 2021. g. održat će se prvi (od ukupno šest planiranih – Varaždinske Toplice, Zaprešić, Daruvar, Poreč, Zagreb) ovogodišnji B2B susret poduzetnica Hrvatske u organizaciji Centra poduzetnica www.poduzetnica.hr i Grada Gospića, a uz visoko pokroviteljstvo i u partnerstvu sa Zakladom Konrad Adenauer, te sponzorima.

Prvi ovogodišnji B2B susreti održat će se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u Kulturno Informativnom Centru Gospić, Budačka 12, a svi sadržaji za sudionice i sudionike u cijelosti su besplatni uz prethodnu prijavu putem ovog linka https://poduzetnica.hr/b2b-susreti/

Za sve sudionice i sudionike osiguran je i besplatan prijevoz autobusom iz Zagreba do Gospića i natrag.

B2B susret poduzetnica Gospić 2021 bit će prigoda za razmjenu znanja, ideja, iskustava u prevladavanju krize, te vještina za uspješno poslovanje, a sudionicama iz cijele Hrvatske predstavit će se i niz poduzetnica iz Gospića.

U sklopu B2B susreta, sukladno epidemiološkim mjerama, održat će se i Poduzetnički sajam, s proizvodima ovog dijela Hrvatske.

Iz Gospića krećemo s cijelim nizom B2B susreta poduzetnica Hrvatske za 2021 godinu – press informacija

Zrinka Peharec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*