Dan energije u Međimurskoj županiji

Dan energije u Međimurskoj županiji je organizira Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje uz potporu Međimurske energetske agencije d.o.o., a namijenjen je svim zainteresiranima u područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Grad Osijek zajedno sa svojim partnerima iz Hrvatske, Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje, Obnovljivi izvori energije d.o.o., Udrugom EU Centar te partnerima iz Mađarske tvrtkom Inno-Motive Regional Development i Gradom Kozármisleny provodi projekt koji je usmjeren na poboljšanje kvalitete života i okoliša u prekograničnom području kroz zajedničke aktivnosti u području održivog korištenja energije uključujući i korištenje biomase kao obnovljivog izvora energije u objektima u javnom i privatnom vlasništvu.

U okviru projekta će se istražiti pravni okviri za primjenu mjera energetske učinkovitosti u zgradarstvu u obje države, pripremiti projektna dokumentacija za energetski učinkovitu obnovu objekata u gradovima Osijeku i Kozarmislenyu te provesti niz edukacijskih aktivnosti (radionice, konferencije, dani energije, studijska putovanja) namijenjenih kako regionalnoj i lokalnoj upravi i samoupravi tako i akademskoj zajednici, stručnoj javnosti te građanstvu.

Cilj projekta je da se kroz jačanje postojećih veza i širenje postojećeg znanja osigura praktična primjena učinkovitog i održivog korištenja energije u zgradarstvu s obje strane granice i u svim segmentima društva.

Projekt traje 12 mjeseci, a završava zaključno sa 31. svibnjem 2018. godine. Vrijednost projekta je 246.979,60 €, od čega je Europska unija sufinancirala projekt sa 209.932,66 €.

Dan energije u Međimurskoj županiji je organiziran uz potporu Međimurske energetske agencije d.o.o., a namijenjen je svim zainteresiranima u područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Održat će se 24. svibnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama zgrade Scheier.

Kako biste se prijavili, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac, koji se također nalazi u privitku te da ga ispunjenog pošaljete na dolje navedenu e-mail adresu ili na faks.
Molimo Vas, ispunjeni prijavni obrazac pošaljite najkasnije do srijede, 23. svibnja 2018. godine do 15:00 sati na luka.magdic@obz.hr ili na broj faksa +385 31 221 841.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te nam se slobodno možete javiti na +385 31 221 849.

(Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*