medjimurjepress@gmail.com

Dan otvorenih vrata EU projekata poduzetnika

U četvrtak 16. svibnja 2019. godine u 14 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje (B. J. Jelačića 22 B, Čakovec) održavamo Dan otvorenih vrata EU projekata poduzetnika kao dio nacionalnih Dana otvorenih vrata EU projekata.

Naglasak će ovog puta biti na projektima vezanima uz istraživanje, razvoj i inovacije kao osnovnim pokretačima gospodarstva temeljenog na znanju te inovativnim proizvodima i uslugama kojemu Međimurje teži. Osim primjera poduzetničkih projekata poduzeća Šestan-Busch d.o.o. i Leško d.o.o., bit će predstavljena i Metalska jezgra te potpora koju ova institucija može dati u pripremi i provedbi poduzetničkih istraživačko-razvojnih projekata. Uzevši u obzir ciljnu publiku, ovo će biti odlična prilika za predstavljanje 8. kruga Programa provjere inovativnog koncepta POC8 koji je trenutno dostupan poduzetnicima za financiranje predkomercijalnih aktivnosti.

Poziv i program možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.redea.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata-poduzetnika/

(Ana Kalj)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*