Međimurje Press
Gospodarstvo

Dan poduzetništva Hrvatske 04. 10. 2022. Ogulin, od 10 do 14 sati!

Prije pet mjeseci organizirali smo bilateralni gospodarski susret u Zaprešiću pod nazivom Dan Slovenije u Hrvatskoj o kojemu više možete vidjeti na ovoj video razglednici

https://www.youtube.com/watch?v=I3TUa13DNcU&t=4s&ab_channel=SanelaDropuli%C4%87
na kojega se odazvalo više od stotinu poduzetnica i poduzetnika.

Jesenske aktivnosti poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku smo usmjerili na realno tržište u našoj državi s ciljem da još više, posebice u ovim izazovnim vremenima, potaknemo međusobnu suradnju, razumijevanje, produktivnost i iznalaženje rješenja te poduzetnički optimizam i vjeru u uspjeh.
Prvi je naš ovo jesenski projekt u suradnji s Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom Ogulina te Pučkim otvorenim učilištem Ogulin, pred nama i to pod nazivom Dan poduzetništva Hrvatske – DPH.
Bogat i raznolik DPH program upotpunit će priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima do ostvarenja ciljeva. U sklopu ove manifestacije održat će se i Poduzetnički sajam gdje će se prodavati i prezentirati mnoge usluge i proizvodi realnog tržišta.

Svi sadržaji DPH su u cijelosti besplatni za sve sudionice i sudionike nakon prijave na mail: info@osjetihrvatsku.hr

U Ogulinu će se također premijerno dodijeliti i Povelja Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima.

Povelja će se prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima. Ove godine ovu Povelju dobit će gradovi – Ogulin,Vukovar, Nova Gradiška, Lipik, Pakrac, Daruvar, Poreč, Zaprešić, Zagreb, Jastrebarsko, Petrinja i Prelog – najavio je u povodu održavanja Dana poduzetništva Hrvatske u Ogulinu poduzetnik Zlatko Šešet, zamjenik direktorice poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku i voditelj projekta Grad prijatelj poduzetništva.

Katarina Vilić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja