Direktor IAF Mursko Središće d.o.o. Dražen Bobičanec o projektima ulaganja

Konferencija za medije povodom završetka provedbe projekta Fini međimurski metal – uvođenje nove tehnologije obrade, održati će se u četvrtak 31. kolovoza
2017. godine u 11:00 sati u prostorima poduzeća Industrijski aparati i fina obrada metala (IAF) Mursko Središće d.o.o., u Murskom Središću.

Poduzeće je potaknuto stalnim rastom i povećanjem potražnje za proizvodnju strojeva, a slijedeći trendove u metalskoj industriji, prijavilo projekt ulaganja na poziv „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“.

U studenom 2016. godine, nakon potpisanog ugovora s Ministarstvom gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije poduzeće je krenulo u provedbu projekta ukupne vrijednosti 7.709.336,70
od čega bespovratna sredstva iznose 2.090.914,80 kuna.

Projekt ulaganja uključivao je izgradnju proizvodne hale, uvođenje nove tehnologije u proizvodnju te promidžbene aktivnosti. Provedbom projekta osigurani su preduvjeti za daljnji rast poduzeća te povećanje konkurentnosti na stranom tržištu. Na konferenciji će direktor poduzeća Dražen Bobičanec predstaviti projekt ulaganja i ostvarene rezultate projekta.

(mp)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*