medjimurjepress@gmail.com

E-savjetovanje: Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju!

ISPITIVANJE INTERESA

Otvoreno je javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“.

Cilj poziva je jačanje konkurentnosti MSP-ova na domaćem i svjetskim tržištima i priprema zelenog, digitalnog i otpornog oporavka gospodarstva kroz poticanje energetski učinkovite i/ili tehnološki napredne proizvodnje te inovativnih poslovnih modela u svrhu razvoja novih kompetencija, povećanja proizvodnje, povećanja izvoza i očuvanja postojećih te poticanja  stvaranja novih radnih mjesta.

Prihvatljive aktivnosti su ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu, unapređenje i inoviranje procesa i organizacije poslovanja MSP-ova, savjetodavne usluge koje pružaju vanjski konzultanti, usavršavanja djelatnika i prateće aktivnosti povezane s projektom.

ESAS obzirom da će predmetni poziv biti ove godine najvažniji poziv namijenjen MSP-ovima, HGK – Odjel za EU projekte i analitiku organizirat će online prezentaciju/prezentacije o predmetnom pozivu namijenjenu MSP-ovima.

Slijedom navedenog molimo Vas da povratnu informaciju da li ste zainteresirani za sudjelovanje na navedenoj prezentaciji dostavite na mail dkrnjak@hgk.hr do petka, 26.03.2021. godine,  kako bismo mogli pristupiti  organizaciji iste.

Planirani termin prve prezentacije je početak sljedećeg tjedna.

Monika Bistrović

Županijska komora Čakovec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*