medjimurjepress@gmail.com

Go global – Go virtual

Hrvatska gospodarska komora, uz podršku Europske poduzetničke mreže započinje s novim projektom – online b2b sastancima za hrvatske tvrtke i inozemne partnere pod nazivom Go global –
Go virtual
. Radi se o projektu koji pruža podršku hrvatskim tvrtkama u internacionalizaciji poslovanja u današnjem novom globalnom poslovnom okruženju.

Prvi ciklus online b2b sastanaka za hrvatske tvrtke organizira se, u suradnji sa Gospodarskom zbornicom Slovenije, sa slovenskim tvrtkama, uz završno obraćanje organizatora 2. srpnja 2020. godine, a fokus će, između ostaloga biti i na plastičarskoj i gumarskoj industriji, te na sektoru sakupljanja i prerade sekundarnih sirovina, te proizvodi i oprema za zaštitu od virusa covid-19.

Pozivamo Vas da se prijavite za b2b sastanke sa slovenskim tvrtkama putem platforme Go global – Go virtual koja je dostupna na Internet adresi: croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr. Prijave su otvorene od 10. lipnja do 2. srpnja 2020., a sudjelovanje na platformi je besplatno (sve dodatne informacije na onlineb2b@hgk.hr). (mr. sc Gordana Pehnec Pavlović, dipl. inž.)

ZG-magazin

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*