Gospodarski forum Grada Preloga 2017.

Već tradicionalno Grad Prelog okuplja krajem svake godine svoje gospodarstvenike na Gospodarskom forumu. Ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga održat će se u petak 24. studenog. Gospodarski forum održat će se u prostorima Sportsko rekreacijskog centra DG Sport te Hotela Panorama. Ovogodišnji Gospodarski forum sastoji se od dva dijela: izložbenog i edukativnog dijela, a završit će tradicionalnim skupom, susretom i druženjem gospodarstvenika.

U programu završnog skupa, u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Čakovec dodijelit će se zlatne plakete za malo, srednje i veliko trgovačko društvo Županijske komore Čakovec. Edukativni dio sastojat će se od sljedećih radionica i predavanja:

  • 12:00 sati – Otvorenje Gospodarskog foruma Grada Preloga 2017. godine
  • 12,30 sati – Prezentacija Poduzetničkog centra (Projektni tim Grada Preloga)
  • 13:00 sati – „Financijski instrumenti“ – radionica za poduzetničke potporne institucije (HAMAG BICRO)
  • 15:00 sati – B-LIGHT projekt – shema dodjele bespovratnih sredstava za suradnju malih i srednjih poduzeća (Jaka Horvat, REDEA)
  • 15:30 sati – Zapošljavanje osoba s invaliditetom (Miljenka Radović, predsjednica Društva osoba s invaliditetom Međimurske županije)
  • 16:00 sati – Predstavljanje Zadruge za etično financiranje i ebanke (Gordan Jeras, upravitelj ZEF – a)
  • 16:30 sati – „Nova pravila zaštite osobnih podataka – kako se pripremiti?“ (Snježana Grgić, načelnica Odjela za IT, projekte i analize Agencije za zaštitu osobnih podataka)
  • 17:30 – Završna svečanost

U izlagačkom dijelu ove će se godine predstaviti izlagači s područja Grada Preloga, Međimurske županije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Kine.

Povodom ovog gospodarskog događanja gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek sazvao je konferenciju za novinare koja će se održati u utorak, 21. studenog, u 11,00 sati, u prostorima Gradske vijećnice Grada Preloga.

(Ž.S,)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*