medjimurjepress@gmail.com

Grad – prijatelj ženskog poduzetništva

U Prelogu predstavljanje učinka i pravca razvoja projekta
Grad – prijatelj ženskog poduzetništva

ponedjeljak, 23. rujna 2019. g.

u 11:00 sati
Grad Prelog, Glavna ulica 35

Domaćin konferencije za novinare je g. Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga koji će se obratiti i medijima, uz gradonačelnike ostalih gradova prijatelja ženskog poduzetništva. Medijima će se obratiti i gđa Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra i g. Fran Poštenjak, mladi poduzetnik iz Jastrebarskog.

U posljednjih pet godina djelovanja Ženskog poduzetničkog centra, projekt se provodio i provodi u 13 gradova Hrvatske, te uz potporu tri županije. Od ove jeseni premijerno i u Prelogu – novom gradu prijatelju ženskog poduzetništva.

Riječ je o projektu koji se provodi u suradnji s jedinicama lokalne uprave i samouprave; (Vukovar, Nova Gradiška, Lipik, Pakrac, Daruvar, Sisak, Zaprešić, Petrinja, Zagreb, Jastrebarsko, Poreč i Prelog, te Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko zagorsku županiju)

Projekt je pomogao da je 1/3 sudionica i sudionika otvorilo svoje tvrtke, 2/3 uspješno pohađa besplatne edukacije Poduzetničke akademije. 1/2 ostvarilo je kroz projekt učinkovit networking te plasman svojih proizvoda i usluga. 1/5 polaznica i polaznika prije pohađanja edukacija željela je odustati od svojih poduzetničkih aktivnosti, ali su se nakon edukacija predomislili.

KATARINA VILIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*