medjimurjepress@gmail.com

HAMAG-BICRO: Predstavljanje rezultata projekta BOND

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sa zadovoljstvom Vas poziva na završnu konferenciju pilot-projekta BOND (engl. Business Organisations Network Development) odnosno Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija koja će se održati u utorak, 17. rujna 2019. godine, s početkom u 11 sati, u Kongresnom centru Forum (dvorana Zemlji), Radnička cesta 50, Zagreb.

Na konferenciji će biti prikazani rezultati projekta koji će bitno doprinijeti u širenju dosega i podizanju kvalitete usluga koje su na raspolaganju poduzetnicima putem Mreže poduzetničkih potpornih institucija. Konferenciju će pozdravnim govorima otvoriti Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrtaMario Turalija, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a i Ante-Janko Bobetko, član Uprave HAMAG-BICRO-a.

Kroz projekt BOND po prvi put je umreženo 58 različitih poduzetničkih potpornih institucija (PPI) koje djeluju u Republici Hrvatskoj i uspostavljeno pet pilot-usluga za poduzetnike koje će se na standardiziran i ujednačen način provoditi putem PPI-a uključenih u mrežu BOND.

Helena Madunić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*