U Hrvatskoj se društveno odgovorno poslovanje još shvaća kao filantropija

BIZdirekt, kao prvi besplatni regionalni poslovni časopis koncepcijski i tematski namijenjen poduzetnicima i vodećim poslovnim ljudima, iz broja u broj uspješno obrađuje ekonomske i gospodarske teme, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. Iz mjeseca u mjesec, nastoji se progovarati o aktualnostima koje u jednakoj mjeri utječu na različite hrvatske gospodarstvenike, bez obzira na sektor u kojem poslovali. Za kraj godine, kao tema kojoj se dodatno posvetila pozornost upravo je društveno odgovorno poslovanje, trenutno stanje u struci, predstojeći trendovi, ali i pitanje nefinancijskog izvještavanja.

Uz Poslovnu inicijativu Dobra Hrvatska, svoja su mišljenja, iskustva i stajališta s čitateljima također podijelili kolege i partneri iz DM-a, IKEA-e, NextbikeaHR PSOR-a, agencije Hauska i Partner, marketinške agencije Grizli komunikacije te IDOP-a.

Što je društveno odgovorno poslovanje, koji su bili najuspješniji DOP projekti u 2017., koja poduzeća možemo smatrati najuspješnijima, koje se prakse najčešće komuniciraju, gdje smo detektirali prostor za napredak, kakvi nas trendovi očekuju u budućnosti, ali i kako je razvoju društveno odgovornog poslovanja doprinijelo uspostavljanje nagrade SJAJ, čitajte ovdje.

Cjelokupno izdanje časopisa za prosinac 2017. možete preuzeti ovdje.

(Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*