Međimurje Press
Gospodarstvo

INOVA 2021 – salon inovacija!

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971. godine,  odnosno već 50 godina redovito svjedoči  o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada.  INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u  Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine stranih inovacija. Ovogodišnja INOVA, u novom konceptu i novom terminu, spojit će klasično/fizičko i online izdanje. Jubilarna INOVA biti će proslava 50 godišnje tradicije druge najstarije izložbe inovacija na svijetu. INOVU 2021. godine pripremamo u Narodnom sveučilištu Dubrava, Kulturni centar Dubrava, Zagreb od 13. do 16. listopada 2021.

INOVA 2021

Ponovna prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na tržište.

INOVA 2021. okupit će inovatore iz cijelog svijeta. Dugogodišnja poslovna suradnja sa suorganizatorima inozemnih izložbi  inovatora, svjetsko pokroviteljstvo WIIPA (Svjetska organizacija inovatora) i brojni zadovoljni strani izlagači  na ranijim izložbama INOVE, temelji su dolaska inovatora iz 20 država svijeta.

INOVA 2021. je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima, međunarodnim stručnim skupovima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija.

NOVI KONCEPT INOVE omogućava svima da na jedan novi način sudjelujete na jubilarnom 45. hrvatskom salonu inovacija INOVA 2021.

Savez inovatora Zagreba u suradnji s Gradom Zagrebom i svjetskim pokroviteljem WIIPA-om /Svjetska organizacija za inovatore i industrijsko vlasništvo/ može jamčiti veliki poslovni odaziv i visoku razinu organizacije.

ORGANIZATORI: SAVEZ INOVATORA ZAGREBA i SAVEZ HRVATSKIH INOVATORA

MJESTA ODRŽAVANJA: NARODNO SVEUČILIŠTE DUBRAVA, Kulturni centar, Dubrava 51a, Zagreb i „mreža svih mreža“ – adresa: www.inova-croatia.com

VRIJEME ODRŽAVANJA: 13. – 16. listopada 2021. te 13. listopada 2021. – 04. travnja 2022. /online/

SVJETSKI POKROVITELJ: WORLD INVENTION INTELLECTUAL PROPERTY ASSOCIATIONS /WIIPA/

PARTNERI: TERA TEHNOPOLIS d.o.o., Hrvatska udruga inovatora poduzetnika, Savez inovatora Primorsko-goranske županije

Vanja Margetić

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja