Međimurski maslinik u Pirovcu

Nije more samo plaža, kupanje i sunce. Kad u Dalmaciju dođe Međimurec, dokazano, počinje se delati. I to kako? Sadnjom maslinika. Proizvodnjom domaćeg, pravog djevičanskog ulja. Ne onog kojeg kupujete u trgovačkim centrima sumnjive kvalitete, već istinskim djevičanskim zlatom.

Ante Uroda našao je svoj smisao života u masliniku kojeg je posadio i koji je prošle godine donio prve rezultate. Proizvodnja maslinovog ulja nije jednostavna i trud koji se ulaže kako to radi naš “bivši Međimurec”, posao je na duge staze.

O skora priključio mu se sin Krešimir koji na očevim zasadama želi modernizirati i povećati nasade, kako bi proizvodnja bila što veća i kvalitetnija. U kontroliranim uvjetima tehnoloških poboljšanja kao što to čine mladi ljudi, zasigurno će iz malog pitorestnog Pirovca dolaziti dobre gospodarske vijesti obitelji Uroda.

Već sada, svi oni koji su koristili maslinovo ulje URODA govore o vrhunskom proizvodu kakvog nema na policama hrvatskih trgovina. Prehrambeni lijek koji svojom kakvoćom i tajnama proizvodnje nadrasta konkurenciju.

Poželimo im što veću proizvodnju i naravno nadrastanje dalmatinskih maslinara.

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*